Ukrayna'daki Yükseköğretim Kurumlarından Üniversitemize Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları

20 Nisan 2022 Çarşamba

Ukrayna’daki yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olup, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler ile yabancı uyruklu öğrencilerinin 11-15 Nisan  2022  tarihleri arasında Üniversitemize yapmış oldukları yatay geçiş başvurularının değerlendirme sonuçları aşağıda ilan edilmiştir.

Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız.

Yatay geçiş başvurusu yapan ancak yararlanamayan öğrencilerden Üniversitemizde Özel Öğrencilik kapsamında eğitim görmek isteyenlerin  26-29 Nisan 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar gerekli belgelerle beraber Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Başvuru Evrakları
1
 Öğrenci belgesi (Türkçe diline çevrilmiş resmi makamlarca onaylı),

2
 Not döküm belgesi (Transkript) (Türkçe diline çevrilmiş resmi makamlarca onaylı),

3
 Pasaport veya resmi makamlardan alınan kimlik belgesi, (Türkçe diline çevrilmiş
 resmi  makamlarca onaylı),

4
 1 Fotoğraf.

Ukrayna'daki Yükseköğretim Kurumlarından Üniversitemize Özel Öğrencilik Kapsamında Yapılacak Başvuru Şartları ve Kontenjanları Hakkında Duyuru için tıklayınız.