Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya İllerindeki Öğrencilerin Özel Öğrencilik İşlemleri Hakkında

08 Eylül 2023 Cuma

Yükseköğretim Kurumları Başkanlığı’nın 07.09.2023 tarih ve E-75850160-104.01.01.01-60024 sayılı yazısına istinaden; Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki Üniversitelerde kayıtlı öğrencilerden talep edenlere, kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan programlarımızda özel öğrencilik kapsamında eğitim görme hakkı verilmiştir.
Bu kapsamda özel öğrenci olarak Üniversitemiz programlarında eğitim almak isteyen öğrenciler, 2023-2024 eğitim ve öğretim  yılı  başlangıç  tarihine kadar (02 Ekim 2023) başvuru yapabilirler.

Not: Başvurular ilgili MYO/Fakülteye aşağıda istenen belgelerle birlikte şahsen veya e-posta yoluyla yapılabilecektir.

İstenen belgeler
1-Başvuru Formu (Form İçin tıklayınız.)
2-Güncel Onaylı Öğrenci Belgesi  (E-devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)
3-Özel Öğrenci Kapsamında Üniversitemizden alınmak istenen ders listesi. (Üniversitemizden alınacak dersler öğrencinin kayıtlı olduğu Üniversite tarafından Üniversitemiz programlarına ait Ders Müfredatları ve içerikleri incelenerek belirlenmelidir.) Üniversitemiz programlarına ait Ders Müfredatları için tıklayınız.

Fakülte/Meslek Yüksekokulu e-posta bilgileri:
  • Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi e-posta adresi hubf@tarsus.edu.tr
  • Mühendislik Fakültesi muhendislik@tarsus.edu.tr