2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında

13 Haziran 2023 Salı

Üniversitemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı kapsamında yaz okulu açılmayacaktır. Ancak Tarsus Üniversitesine bağlı fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokullarında öğrenim gören ön lisans ve lisans öğrencilerimiz, “Tarsus Üniversitesi Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alma Esasları” çerçevesinde diğer yükseköğretim kurumlarında açılacak yaz öğretimi kapsamında ders alabilirler. Yaz okulunda diğer üniversiteden ders almak isteyen öğrenci, Esaslarda yer alan şartları sağlaması halinde ders almak istediği programın tüm bilgilerinin yer aldığı yaz okulu talep formu ve ders içerikleriyle kayıtlı olduğu bölüm başkanlığına başvuru yapabilir.

Tarsus Üniversitesi Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alma Esasları için tıklayınız.
Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alma Talep Formu için tıklayınız.