2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) Programı Başvuru Sonuçları

01 Mart 2023 Çarşamba

Üniversitemizin bünyesinde bulunan Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) programlarına, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında 20-24 Şubat 2023 tarihleri arasında online olarak yapılan başvurular sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 02-03 Mart 2023 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları  ya da oidb@tarsus.edu.tr mail adresine dilekçe göndermeleri halinde kesin kayıtları yapılacaktır. Kayıt için ayrıca bir belge getirilmesine gerek yoktur. Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar, kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

Önemli Not: 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında çift anadal ve yandal programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıt işlemleri, Danışman öğretim elemanlarının belirlediği derslere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir.

Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) Programları Başvuru Sonuçları için tıklayınız.