Öğrencilerimizin Askerlik Erteleme İşlemleri Hakkında

13 Aralık 2021 Pazartesi

Sevgili öğrencilerimiz,
Askerlik erteleme talepleri ile ilgili olarak, kayıtlı öğrencilerimizden askerlik çağına gelmiş, askerlik yükümlüsü olan tüm öğrencilerimizin erteleme talepleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından askerlik şubelerine yapılmıştır. Bu talepler ilgili askerlik şubeleri tarafından incelenerek gerekli işlemler yapılmaktadır. Hakkınızda yapılan askerlik erteleme talepleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye öğrenci bilgi sisteminizden (E-Kampüs) ulaşabilirsiniz.
Bu süreç zarfında hakkınızda herhangi bir erteleme talebi yapılmamışsa, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na başvurarak erteleme talebinizi yaptırabilirsiniz. Yapılan erteleme talepleri sonuçlanmamışsa veya reddedilmişse ilgili askerlik şubelerine başvurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

E-kampüs askerlik durum sorgulama ekranı görüntüsü için tıklayınız.