2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası (Başarı Puanına Göre ) ve Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları

09 Ağustos 2022 Salı

Üniversitemize 18-25 Temmuz 2022 tarihleri arasında kurumlar arası (başarı puanına göre) yatay geçiş başvuruları sonucu kesin kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri halinde gerçekleştirilecektir. Asil adayların kayıt işlemleri 29 Ağustos-2 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak olup belirlenen süre içinde asıl adaylardan başvuru yapılmaması halinde 05 Eylül 2022 tarihinde yedek aday listesi ilan edilecektir. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adaylar için kayıt işlemleri 06-08 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kayıt sırasında adaylardan başvuru sistemine yükledikleri belgelerin asılları ve aşağıda belirtilen diğer belgeler istenecektir.
Belirtilen süreler içerisinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kayıtta İstenen Belgeler

1 Onaylı not döküm belgesi (Transkript) aslı  (E-devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)
2 Güncel öğrenci belgesi aslı  (E-devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)
3 Disiplin cezası almadığına dair belge (Diğer belgelerinde not olarak yazılmışsa ayrıca belge  istenmeyecektir).
4 ÖSYS Yerleştirme sonuç belgesi. (Yerleştiği bölümü gösteren sonuç belgesi)
5 Varsa ikinci öğretim öğrencilerinin ilk %10'luk başarı dilimine girdiklerini gösterir belge/yazı aslı.
6 Varsa istenen belgelere ilave olarak: Hazırlık sınıfı okuyan ya da kayıt donduran öğrencilerin belgelerini eklemeleri gerekmektedir.
7 Fotoğraf (1 adet)

Kurumlar Arası (Başarı Puanına Göre) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için tıklayınız.