2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) Programı Başvuru Sonuçları

11 Ekim 2022 Salı

Üniversitemizin bünyesinde bulunan Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) programlarına, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında 03-05 Ekim 2022 tarihleri arasında online olarak yapılan başvurular sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 12-14 Ekim 2022 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları halinde kesin kayıtları yapılacaktır. Kayıt için ayrıca bir belge getirilmesine gerek yoktur. Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar, kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

Önemli Not: 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında çift anadal ve yandal programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıt işlemleri, Danışman öğretim elemanlarının belirlediği derslere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir.

Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) Programları Başvuru Sonuçları için tıklayınız.