2021 YKS Merkezi Yerleştirme, Ek Yerleştirme ve 2. Ek Yerleştirme İşlemlerinde Kayıt Tarihlerinde Kayıt Yaptıramayan Adaylar

15 Eylül 2021 Çarşamba

Sevgili Öğrenciler,
İlk YKS Yerleştirmeleri
2021 YKS kayıtları kapsamında 4-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversitemize yerleşen ancak kayıt yaptıramayan adayların; mazeretlerini bildiren bir dilekçe ile 1 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar yerleştikleri Fakülte/Meslek Yüksekokuluna başvurması gerekmektedir.
Başvuruda beyan edilen mazeretinin kabul edilmesi durumunda ilgili adayların Üniversitemize kaydı yapılacaktır. 1 Ekim 2021 tarihi mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Ek Yerleştirme ve 2.Ek Yerleştirmeler
2021 YKS kayıtları kapsamında Ek Yerleştirme ve 2.Ek Yerleştirme ile gelen, belirlenen kayıt tarihleri arasında Üniversitemize yerleşen ancak kayıt yaptıramayan adayların; mazeretlerini bildiren bir dilekçe ile ilgili yerleştirmelerin kayıt tarihlerinin son gününden itibaren 3 hafta içinde yerleştikleri Fakülte/Meslek Yüksekokuluna başvurması gerekmektedir.
Başvuruda beyan edilen mazeretinin kabul edilmesi durumunda ilgili adayların Üniversitemize kaydı yapılacaktır. İlgili tarihin mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvurularının değerlendirilmeyerek kayıtları yapılmayacaktır.