2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına Yerleşen Öğrencilerimiz Hk.

22 Eylül 2021 Çarşamba

"Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine"

Sevgili Öğrencimiz
2021 YKS Yerleştirme Kılavuzunda yer alan Bkn.10 Maddesi gereğince; 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında YKS ile Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına kayıt yaptıran öğrencilerimizin;
1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı
2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).
Belgelerini en geç 12.11.2021 tarihine kadar oidb@tarsus.edu.tr  e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.