2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlararası (Not Ortalamasına Göre) Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları

18 Şubat 2022 Cuma

Üniversitemize 07-11 Şubat 2022 tarihleri arasında kurumlararası (not ortalamasına göre) yatay geçiş başvuruları kabul edilen adayların kesin kayıt işlemleri, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında adayların şahsen müracaat etmeleri halinde ya da vekalet verdikleri kişilerce gerçekleştirilecektir. Asil adayların kayıt işlemleri 21-22 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olup belirlenen süre içinde asil adaylardan başvuru yapılmaması halinde 23 Şubat 2022 tarihinde yedek aday listesi ilan edilecektir. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adaylar için kayıt işlemleri 24-25 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kayıt sırasında adaylardan başvuru sistemine yükledikleri belgelerin asılları ve aşağıda belirtilen diğer belgeler istenecektir.

Belirtilen süreler içerisinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

1 Onaylı not döküm belgesi (Transkript) aslı  (E-devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)
2 Güncel öğrenci belgesi  (E-devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)
3 Ders içerikleri
4 Disiplin cezası almadığına dair belge (Diğer belgelerinde not olarak yazılmışsa ayrıca belge  istenmeyecektir).
5 ÖSYS Yerleştirme sonuç belgesi. (Yerleştiği bölümü gösteren sonuç belgesi)
6 Varsa ikinci öğretim öğrencilerinin ilk %10'luk başarı dilimine girdiklerini gösterir belge/yazı aslı.
7 Varsa istenen belgelere ilave olarak: Hazırlık sınıfı okuyan ya da kayıt donduran öğrencilerin belgelerini eklemeleri gerekmektedir.
8 Yatay Geçiş yapmasına engel yoktur yazısı.(Halen kayıtlı olunan Üniversiteden alınacaktır.)
9 Fotoğraf (1 adet)

Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız.