2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı(1. Ek Yerleştirme) Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavları ve Hazırlık İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları Hk.

19 Ekim 2021 Salı

Üniversitemiz Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı tarafından 15.10.2021 tarihinde yapılan Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavları ve Hazırlık İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

• Yapılan sınav sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz, Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden muaf olmuş olup öğrenci bilgi sistemine veri girişleri yapılmıştır.
  • Hazırlık İngilizce Yeterlilik Sınavı sonucunda hazırlık sınıfı eğitiminden muaf olan öğrencilerin ise kayıt hakkı kazandıkları programın 1. Sınıfına kayıtları yapılmış olup 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıtları(Katkı Payı/Öğrenim ücreti borcu olmayanlar) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılmıştır. Bu öğrencilerimizin kayıtlandıkları 1. Sınıf derslerine katılmaları gerekmektedir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı(1.Ek Yerleştirme) İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı(1.Ek Yerleştirme) Yabancı Dil I-II Dersleri Muafiyet Sınavı Sonuçları için tıklayınız.