Depremden Etkilenen Öğrencilerin Katkı Payı ve Öğrenim Ücretine İlişkin OHAL Kararnamesi Hk.

07 Mart 2023 Salı

Sevgili Öğrencilerimiz,
03 Mart 2023 tarih ve 32121 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince;
Ailesi veya kendisi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet eden ve Üniversitemizde eğitimine devam eden öğrencilerin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi için ödemeleri gereken katkı payı ve öğrenim ücreti Devlet tarafından karşılanacak olup söz konusu öğrencilerden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi için katkı payı ve öğrenim ücreti alınmış ise öğrencilere iade edilecektir. Söz konusu şartları sağlayan ve bahar yarıyılında katkı payı/öğrenim ücreti ödeyen öğrencilerimize, Öğrenci Bilgi Sisteminden online başvurmaları halinde katkı payı/öğrenim ücreti iadesi yapılacaktır.

Başvuru İşlemi
Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS)  http://ekampus.tarsus.edu.tr  kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra;
“Belge Talepleri >> Yeni Talep Oluştur >> Talep Tipi >> Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İşlemleri>>Varsa Açıklama Giriniz (Açıklama kısmına IBAN numarası giriniz.) >> Talebi Onayla"  menüsünden;

1)Başvuru Formu (Form için tıklayınız)
 2) Banka Dekontu
 3)Aile İkametgâh Belgesi (Kendi ikamet adresi OHAL ilan edilen illerde olmayan ancak ailesinin ikametgahı OHAL ilan edilen bölgelerde olan öğrenciler için)
yüklemeniz halinde başvurunuzu yapabileceksiniz.

* Başvurunuz incelendikten ve gerekli şartları sağladığınız tespit edildikten sonra başvuru formunda belirttiğiniz ve kendi adınıza olan IBAN numarasına katkı payı/öğrenim ücreti iadesi yapılacaktır.

** Başkanlığımız oidb@tarsus.edu.tr mail adresinden iletişime geçerek sorularınızı iletebilirsiniz.