2022 Yılı Ön Lisans ve Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Programı Kapsamında Başvuran Öğrencilerden Değerlendirmeye Alınmak Üzere Başvurusu Kabul Edilen Adayların Dikkatine

17 Ağustos 2022 Çarşamba

Üniversitemiz Akademik birimler bünyesindeki programlarda eğitim görmek için 25 Temmuz-12 Ağustos 2022 tarihleri aralığında başvuruda bulunan adaylardan;
Başvuru hakkına sahip ve talep edilen belgeleri eksiksiz olarak yükleyenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmıştır. Yükseköğretim Kuruluna bağlı Devlet Üniversiteleri tarafınca yapılmış olan Yabancı Öğrenci Sınavı (YÖS) sonuçları dışında, geçerliliği kabul edilmeyen sınav sonuçlarıyla başvuru yapan adaylar ile yanlış veya eksik evrak yükleyenlerin başvuruları reddedilmiştir. Başvurunuzun değerlendirmek üzere kabul edildiğine veya reddedildiğine başvuru sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz. Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Önemli Not: Değerlendirmeye alınmak üzere başvurunun kabul edilmiş olması kayıt hakkı kazanıldığı anlamına gelmemektedir. 

Değerlendirme ve yerleştirme işlemleri, Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esasların 9’uncu maddesi çerçevesinde ve Tarsus Üniversitesi Yurt Dışı Öğrenci Kabul ve Değerlendirme Komisyonu tarafından 18-26 Ağustos 2022 tarihleri aralığında tercihte bulundukları programlar dikkate alınarak yapılacaktır. Kayıt hakkı kazananların yerleştirme sonuçları 29 Ağustos 2022 tarihinde ayrıca ilan edilecektir.